Polycron toppbild produkter

Formsprutade detaljer i små serier

Polycron erbjuder formsprutade detaljer i rätt material, rätt färg och till rätt pris. Verktygen anpassas till den specifika produkten och antal för att minimera initialkostnaden. Från ett enkelt verktyg i aluminium där viss handpåläggning krävs till kompletta verktyg med självrensande ingöt och kärndrag. Allt för att möta era behov.

blue ball green ball red ball
Polycron Formsprutade prototyper

Formsprutade prototyper

Ett enkelt verktyg i aluminium där viss manuell hantering av tex kärnor och avgängning krävs. Verktygskostnaden är låg med en något högre detaljkostnad.

Polycron Förserie

Förserie

Ett något mer avancerat verktyg med backdrag och självrensande ingöt. Verktyget blir något dyrare samtidigt som detaljpriset sjunker.

Polycron lågvolymserie

Lågvolymserier

Större hänsyn tas till verktyget och dess konstruktion. Beroende på materialval och antal kan verktygen fås med automatisk avgängning, hydrauliskt kärndrag och varmkanalsystem. Verktygskostnaden ökar ytterligare något samtidigt som detaljpriset sjunker.

3D-printing

3D-printing

Med hjälp av de senaste teknikerna inom 3D-printing förverkligar vi dina idéer till prototyper utan vara bundna av någon bestämd form.

Ta mig till acron-form.se

Polycron - Vårt sätt - Färghögar

Vårt sätt

Det gäller att använda tiden på ett förnuftigt sätt. Vi har valt att tillverka verktyget efter en kravspecifikation som är anpassad efter varje unik produkt. Det gör att vi kan hålla nere kostnaden på verktyget och samtidigt spara in dyrbar tid.

Material: PP, PA, PMMA, POM, ABS, PC/ABS, TPE. Teknisk utrustning: Formspruta: Engel Victory 120, låskraft 120 ton, skottvikt 250 gram, 2x hydrauliskt kärndrag, 2x luft. Gravimetrisk infärgning: Movacolor. Vacuumtork: Maguire.

Gerry Wallin på Polycron

Kontakt

Gerry Wallin

Telefon: +46(0)706-34 20 13
Mail: gerry@polycron.se